Werken bij Breepark

Bij Scorpions werken we op de mooiste evenementen bij Breepark. We zorgen voor veiligheid, mobiliteit en medische ondersteuning en daar hebben we je hulp bij nodig!

Al onze vacatures

Bekijk onderstaand al onze openstaande vacatures voor evenementen bij Breepark. Na je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen zodat je snel kan starten!

Waar kan je nog meer werken?

  • Breda Live
  • Dancetour Breda, Tilburg, Lelystad, Dordrecht, etc.
  • Hockeywedstrijden voor de Koninklijke Nederlands Hockey Bond
  • Nijmeegse Vierdaagse
  • SS Rotterdam
  • NAC Breda
  • En nog veel meer...

Wat verwachten wij

Als werknemer van Scorpions is het belangrijk dat je voldoet aan een aantal eisen.

Flexibel

Evenementen vragen om flexibele krachten. Je werkt vaak in weekenden en feestdagen (zoals koningsdag). Het kan ook zijn dat je gebeld wordt voor een spoedienst om een zieke collega op te vangen. Je bent nooit verplicht om te komen, maar waar kan is dat natuurlijk super (collegiaal).

Trots op uniform

Ons werk begint bij een uitstekende uitstraling. Dit betekent een schoon uniform en een uitstekende uiterlijke verzorging. Bij ons betekent dat geen zichtbare tatoeages & piercings. 

Fysieke en mentale eisen

Ons werk vereist dat je in staat bent te functioneren onder moeilijke omstandigheden. Dit kunnen zowel fysieke als mentale uitdagingen zijn. Bij brand, een bommelding of gewonde bezoeker moet je in staat zijn te kunnen handelen. Meer informatie hierover is hier te lezen.

Teamplayer

Samen zorgen we voor kwaliteit. Communicatie zowel schriftelijk als verbaal is essentieel om goed met collega's, leveranciers, bezoekers en klanten om te gaan. Je bent vloeiend in Nederlands en kan Engels spreken om iedereen goed te helpen. 

Integriteit

Wij werken in sectoren waar integriteit van groot belang is. Rondom je sollicitatie zal er een screening gedaan worden door de politie op basis van de WPBR of zal er een VOG aangevraagd worden

Overtref de verwachtingen

Uiteindelijk is de belangrijkste eigenschap dat je de verwachtingen overtreft. Je gaat net een stapje verder om onze klant te ontzorgen en te ondersteunen. 

Nog geen diploma? Geen probleem!

Wil je ons team versterken, maar heb je nog niet de juiste diploma's. Solliciteer dan op één van de onderstaande functies. Je krijgt van ons gratis een opleiding om te kunnen starten en je kan intern altijd doorgroeien.

De vele voordelen bij Scorpions

Als werknemer bij Scorpions heb je meteen vele voordelen zoals opleidingen, leuke collega's, feesten
en samen de wereld verbeteren. 

Feesten

We organiseren twee keer per jaar een bedrijfsfeest. In de zomer een BBQ en in de winter onze kerstborrel (en ja, wij doen nog steeds aan kerstgeschenken).

Daarnaast organiseren collega's uit zichzelf natuurlijk ook allerlei activiteiten, want samen moet je het leuk houden!

Gratis opleidingen

Als werknemer mag je gratis deelnemen aan opleidingen als BHV, Beheerder BMI, VCA en meer. Daarnaast organiseren we ieder kwartaal een gratis Masterclass met onderwerpen als Crowd Management, Krav Maga, omgaan met agressie en winkelsurveillance. Zo blijf je altijd leren en doorgroeien!

Goodies & beloningen

Goed werk verdient ook een extra beloning! Als toppertje kan je door je teamleider beloont worden met waardebonnen, cadeautjes of gewoon een hele dikke knuffel (wel netjes houden).

Doorgroeien

Binnen Scorpions heb je de kans om door te groeien naar verschillende functies zoals teamleider, camerabediende, verkeersregelaar, EHBO'er, trainer en consultant. Ieder jaar bieden we verschillende opleidingen aan met functiegarantie na behalen.

Vitaal & Betrokken

We vinden het belangrijk om samen op te trekken en minimaal één keer per jaar iets te doen voor een goed doel. Dit jaar rennen we voor Kika. Dat is goed voor onze gezondheid, maar vooral voor Kika.

Leuke collega's

Uiteindelijk is het belangrijkste dat je leuke collega's hebt waar je goed mee kan werken. Samen uit en samen thuis, dat is het belangrijkste waar we voor staan.