Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure van Scorpions loopt grotendeels geautomatiseerd zodat we meer tijd overhouden om persoonlijk kennis te maken. Onderstaand is onze standaardprocedure omschreven zodat je ongeveer weet wat je kan verwachten.

1. Online solliciteren

Klik op de knop "Solliciteren" bij een vacature en vul je gegevens in op het formulier. Kies voor "Aanmaken" en je sollicitatie wordt verstuurd naar de verantwoordelijke coördinator.

2. Wij checken je kwalificaties

Je sollicitatie wordt gecheckt door ons op de vereiste kwalificaties. Als je voldoet aan de eisen ontvang je toegang tot ons sollicitatieportaal. 

3. Plan zelf een afspraak in

Als je toegang hebt tot het portaal kan je daarna zelf een afspraak inplannen voor een groepsgesprek. 

4. Groepsgesprek

Samen met maximaal vier andere kandidaten heb je tegelijkertijd een gesprek. Zo kunnen we zien hoe je omgaat in een groep en geeft het je ook de kans om te luisteren naar anderen.

5. Beoordeling na gesprek

Na het groepsgesprek ontvang je per e-mail de uitslag. Afhankelijk van de functie doen we je meteen een aanbod of nodigen we je eerst uit voor een gesprek met een teamleider.  Als er geen klik is ontvang je een afwijzing.

6. Onboarding

Als je akkoord gaat met ons voorstel gaan we de onboarding starten. Eerst maken we alle documentatie gereed. Daarna ontvang je een e-mail om zelf een afspraak in te plannen.