Werken op kantoor

Op ons kantoor in Etten-Leur zorgen we ervoor dat onze beveiliger, verkeersregelaars, brandwachten, EHBO'ers en hostessen hun werk kunnen doen. Onze belangrijkste klanten op kantoor zijn de werknemers. Als het daar goed mee gaat, dan zorgen zij voor onze klanten.

Al onze vacatures

Bekijk onderstaand al onze openstaande vacatures voor kantoor. Na je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen zodat je snel kan starten!


Waar kom je te werken?

Ons kantoor is gevestigd in Etten-Leur. Er is parkeerplek zat voor de deur, maar OV is ook mogelijk als je houdt van een goede wandeling (0,8 - 1,2 km). Op ons kantoor werken we met ongeveer vier tot acht personen afhankelijk van de dag. De operationele aansturing van het bedrijf wordt gedaan door teamleiders en projectmanagers die vaak op locatie werken, zo blijven we goed betrokken bij de werknemers.

Wat verwachten wij

Als werknemer van Scorpions is het belangrijk dat je voldoet aan een aantal eisen.

Teamplayer

Samen zorgen we voor kwaliteit. Communicatie zowel schriftelijk als verbaal is essentieel om goed met collega's, leveranciers, bezoekers en klanten om te gaan. Je bent vloeiend in Nederlands en kan Engels spreken om iedereen goed te helpen. 

Integriteit

Wij werken in sectoren waar integriteit van groot belang is. Rondom je sollicitatie zal er een screening gedaan worden door de politie op basis van de WPBR of zal er een VOG aangevraagd worden

Overtref de verwachtingen

Uiteindelijk is de belangrijkste eigenschap dat je de verwachtingen overtreft. Je gaat net een stapje verder om onze klant te ontzorgen en te ondersteunen. 

De vele voordelen bij Scorpions

Als werknemer bij Scorpions heb je meteen vele voordelen zoals opleidingen, leuke collega's, feesten
en samen de wereld verbeteren. 

Feesten

We organiseren meerdere keeren per jaar bedrijfsfeesten. In de zomer een BBQ, voor de kinderen Sinterklaas in het najaar en in de winter onze kerstborrel/diner (en ja, wij doen nog steeds aan kerstgeschenken).

Daarnaast organiseren collega's uit zichzelf natuurlijk ook allerlei activiteiten, want samen moet je het leuk houden!

Gratis opleidingen

Als werknemer mag je gratis deelnemen aan opleidingen als BHV, Beheerder BMI, VCA en meer. Daarnaast organiseren we ieder kwartaal een gratis Masterclass met onderwerpen als Crowd Management, Krav Maga, omgaan met agressie en winkelsurveillance. Zo blijf je altijd leren en doorgroeien!

Goodies & beloningen

Goed werk verdient ook een extra beloning! Als toppertje kan je door je teamleider beloont worden met waardebonnen, cadeautjes of gewoon een hele dikke knuffel (wel netjes houden).

Blijven leren

We vinden het belangrijk dat je kan blijven leren, dus kijken we samen ieder jaar welke opleidingen / cursussen je kan volgen om te blijven verbeteren. 

Vitaal & Betrokken

We vinden het belangrijk om samen op te trekken en minimaal één keer per jaar iets te doen voor een goed doel. Dit jaar rennen we voor Kika. Dat is goed voor onze gezondheid, maar vooral voor Kika.

Leuke collega's

Uiteindelijk is het belangrijkste dat je leuke collega's hebt waar je goed mee kan werken. Samen uit en samen thuis, dat is het belangrijkste waar we voor staan.