Partner van Scorpions worden

In drukke periodes werken wij met partners die ons ondersteunen. Als partner vul je diensten in voor Scorpions. Dit kan als ZZP'er of als uitlening van werknemers. We vinden het belangrijk dat onze diensten goed ingevuld worden, dus we starten met een kop koffie bij ons op kantoor. Bekijk onderstaand de mogelijkheden en vul het formulier in om een afspraak in te plannen.

Wat verwachten wij

Als partner van Scorpions is het belangrijk dat je voldoet aan een aantal eisen. Lees hier onze verwachtingen op de locatie.

Vast & Flexibel

Wij plannen gemiddeld zes tot acht weken vooruit voor objecten en ongeveer zes manden voor evenementen. Dit geeft iedereen de tijd diensten goed in te vullen. Logischerwijs hebben we soms ook spoedaanvragen.

Materiaalbeheer

Als partner van Scorpions ontvang je materialen om de diensten mee te kunnen invullen. Hiervoor vragen we een borg. Dit doen we ook bij onze eigen werknemers. Na inleveren komt de borg logischerwijs weer terug.

Orders & Facturering

Wij werken met een inkoopsysteem waarbij je als partner een inkooporder ontvangt. Hier staan meteen de tijden en prijzen op zodat we geen verwarring hebben. Wij ontvangen graag een maandfactuur met betalingstermijn van 21 dagen.

Afspraken en Verzekering

We leggen onze afspraken vast in een overeenkomst zodat we duidelijk over en weer hebben. We verwachten van onze partners dat ze goed verzekerd zijn en hun kwaliteitssysteem op orde hebben. 

Veiligheid & wetgeving

We vinden het belangrijk dat iedereen veilig werkt. Wij verwachten van onze partners dat ze actief bezig zijn met een veilige werkomgeving.

Geheimhouding

Geheimhouding is in onze sectoren essentieel en dit verwachten we ook van onze partners. Publicaties via Social Media of andere platformen zijn niet toegestaan.

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners voor beveiligingswerkzaamheden voor evenementen en objecten. Denk aan Breda Live, Dancetour, Hockey, Breepark, NAC, nachtbewakingen, opvanglocaties, winkelcentra en meer. Verder zijn ZZP'ers altijd welkom als beveiliger, brandwacht of EHBO'er. We plannen samen vooruit, zodat je weet waar je aan toe bent. 

De vele voordelen bij Scorpions

Als partner van Scorpions heb je meteen vele voordelen zoals opleidingen, leuke collega's, feesten
en samen de wereld verbeteren. 

Feesten

We organiseren twee keer per jaar een bedrijfsfeest. In de zomer een BBQ en in de winter onze kerstborrel (en ja, wij doen nog steeds aan kerstgeschenken).

Als partner ben je van harte welkom. We kijken altijd samen even welke collega's het meeste voor ons werken, zodat we niemand vergeten.

Opleidingen met korting

Als partner kan je opleidingen van de Scorpions Academy volgen met korting zoals BHV, EHBO, Ploegleider en BBMI.

Vitaal & Betrokken

We vinden het belangrijk om samen op te trekken en minimaal één keer per jaar iets te doen voor een goed doel. Dit jaarzwemmen we voor KWF. Dat is goed voor onze gezondheid, maar vooral voor KWF.